Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Permanent Makeup / Ögonbryn

Microblading, Kombo bryn eller Puderbryn? Vill du få hjälp med att välja vilken behandling som skulle passa dig bäst? 

Nedanför kan du läsa och få några tips och riktlinjer. Du är så klart även  välkommen att boka en tid för konsultation. 

BOKA

Microblading

Microblading även kallad Stråtekniken passar bäst för dig som har ca 70% egna hårstrån. För att de tatuerade stråna smälter fint ihop med dina naturliga bryn. det går då att få en symmetrisk och fin form som ser väldigt naturligt ut. Tätare, fylligare bryn, något mörkare om så önskas med en snygg form dygnet runt.

(Har du en fet/oljig hud rekommenderas puderbryn).

Kombo Bryn

Kombo bryn är en kombination av Microblading och puderbryn. Den här behandlingen passar de flesta, med eller utan hårstrån. Vi blandar då tatuerade strån och skugga av maskin som ger en illusion av fler strån än vad som egentligen finns där.

Du kanske vill ha tydliga strån tatuerade i början av brynet och övergå till tätare och ett jämnt avslut med pudertekniken . En övergång som är otroligt fin och ger dig ett fint och städat utseende. 

Puderbryn

Puderbryn, här använder vi oss av en tatueringsmakin genom hela behandlingen och du kan ha mycket eller inga strån alls i dig själv. När tatueringen är klar (som på bilden)  är den väldigt färgstark, 50% försvinner första veckan. Med den här tekniken får man en väldigt jämn och fin form. Metoden är skonsam mot huden och det går att få naturligt till sminkat resultat. Det finns fler alternativ här till att markera undersidan av brynet mycket och skugga uppåt som ger ett resultat som kallas Magic Shading. vi kan även göra brynet ljusare i innerkant och avsluta med mörkare mer markerade linjer, eller fylla i brynet mycket för ett sminkat resultat. 

Vanliga frågor

  • Hur länge håller tatueringen? Microblading 1-3 år, Puderbryn 2-5 år
  • När behöver jag fylla på? Vid första besöket av kosmetisk tatuering ingår ett återbesök som ska bokas in av dig inom 4-6 veckor efter första besöket för att fylla på pigment som bleknat eller försvunnit. Därefter är det vanligt att fylla på efter ca 1-2 år.
  • Hur går behandlingen till? Vi ritar upp en form med en kolpenna, väljer färg som appliceras på din panna för att se nyans mot din hudton, därefter läggs bedövning och sedan utförs behandlingen.
  • Gör det ont? Nej, puderbryn känns inte mycket alls, Microblading känns mer men inte någon som tyckt det gör jätte ont. 
  • Läkningsprocessen, hur går den till? Man kan flagna lite som efter alla tatueringar. Färgen är stark dom första dagarna, sen avtar den och det kan se ut som att den försvunnit, efter ytterligare några dagar kommer pigmenten tillbaka och stabiliserar sig i huden. Sen är det dags att komma på ett återbesök (efter 4-6 veckor) för att fylla i och få en starkare färg). Hela läkningsprocessen tar 21-27 dagar, här behöver vi ha tålamod.
  • Eftervård? Du får med vaselin som du ska smörja ett tunt lager på området med tops var 6:e timme efter besöket. Sedan fortsätter du smörja morgon och kväll i 7 dagar.  

FÖR MER INFORMATION: Kika in på fliken Kosmetiska tatueringar