Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Volymfransar & Singelfransar

Volymfransar passar alla ögonfranstyper och är speciellt bra för dig som har sköra och tunna fransar, då dessa får en större effekt än med vanlig fransförlängning. Vi anpassar hur många volymfransar som kan sättas på den naturliga fransen för att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt. Volymfransar passar även dig som vill åt en mer kraftfull effekt.


Singelfransar placeras en konstfrans på en naturlig frans. Passar alla ögonfranstyper.

Vi går alltid igenom dina önskemål vid besöket och pratar om olika längder och kurvor samt vad som passar just din ögonform.

Vid påfyllning av fransar går det alltid bra att byta från singel till volym eller tvärtom.


Skötselråd:

Hur länge dina ögonfransförlängning kommer att se bra ut och sitta kvar beror till största del på hur du väljer att sköta om din fransar.

Det kan lossna några i början.

Som all annan hårväxt har fransarna olika cykler, fransarna växer olika snabbt, våra hårstrån har också olika kvalite. Har du sträva

Har du sträva/torra hårstrån sitter fransförlängningen bättre, har du glansiga strån fäster fransen sämre.

24h efter ditt besök ska fransarna vara torra så att limmet får härda.

Du får med dig en torrborste vid ditt första besök hos oss som du kan borsta dina fransar med när det behövs. Borsta dom varsamt och endast när fransarna är torra.

Vi säljer en fransrengöring från Look by Linn som är gjord för just konstfransar. Det är viktigt att göra rent fransarna så att det inte samlas smuts och sminkrester vid fransroten. (Går även att använda som makeup-rengöring)

När fransarna har vuxit ut en bit tappar de lite av sin styrsel, då kan det vara bra att använda en oljefri mascara som rätar upp fransarna (finns att köpa på salongen).

Har du fått ett glapp mellan fransarna kan det också vara bra att fylla ut och rätta till med mascara.

Kom ihåg att göra rent dina fransar och speciellt inför dina återbesök hos oss.