Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Spraytanning

Vi hjälper dig att få den perfekta solbrännan! 

Våra vätskor är ekologiska och innehåller inte några orangea pigment. 

Du väljer själv vilken brun nyans du vill uppnå, allt i från den diskreta gyllenbruna till den djupaste bronsfärgade tonen.

En skonsam metod som är snäll mot din hud!

Spraytan Helkropp 

300kr

Det allra vanligaste alternativet är att hela kroppen får sig en snygg bränna! Vi anpassar färgen efter dina önskemål och nyans på huden.

Fler och fler använder sig av detta skonsamma alternativ till att känna sig pigg och få lyster i huden utan att utsätta sig för solens farliga strålar.

Spraytan Halvkropp 

250 kr

Att endast spraya halva kroppen kan låta ganska roligt, men det är ett snabbt och enkelt sätt att göra sig strålande fräsch inför ett jobbmöte, date, intervju, en utekväll... Eller bara spraya benen för att en klänning ska på och dom inte får sett solen på länge. 

Spraytan Kom2 

500 kr

Vi har ett erbjudande till er som kommer två på samma tid. Kan vara så att ni vill göra något roligt tillsammans och bli snygga på köpet, eller för att ni ska resa, gifta er, åka på spa eller bara vara snygga i myskläderna.

Att tänka på inför & efter ditt besök

För bästa resultat bör du peela/skrubba kroppen ett dygn innan du kommer till oss, för att få bort döda hudceller. Raka/vaxa dig innan så du slipper slita på färgen dagarna efter. Använd inte deo eller parfym inför din behandling.

Kom gärna i mörka lösa kläder för att undvika ojämnheter när färgen jobbar in sig.

Skötselråd:

Hur länge färgen håller beror till största del på hur väl du förbereder dig inför behandlingen och hur väl du tar hand om den efteråt.

Ungefär 5-10 dagar sitter våra färger, väljer du att fortsätta kontinuerligt får du en djupare bränna och kan då vara längre.

När du duschar första gången (olika lång tid efter behandlingen beroende på färgval)

 bör du undvika tvål. Låt vattnet skölja av överflödig färg och använd tvål på de viktigaste områden.

Torka dig varsamt efter duschen, färgen arbetar in sig även en stund efter du tvättat bort den yttre färgen.

Återfukta huden efter dusch, vill du använda en brun-utan-sol lotion kan det även förlänga färgen.

Färgen bleknar eller flagnar bort beroende på hudtyp, precis som en vanlig solbränna. Om den flagnar och det blir fläckar mot slutet kan du peela/skrubba vid området så att det jämnas ut.

Lycka till!

VANLIGA FRÅGOR:

  • Kan jag spraya mig innan en solsemester?
Ja, vi rekommenderar att du bokar en tid 1-2 dagar innan du reser så att du har en snygg bränna när du ska iväg.

  • Blir jag brun av solen när jag har Spraytannat mig?

Ja, vätskorna innehåller inte någon solskyddsfaktor så du bör skydda dig i solen trots att du har en snygg bränna redan. Solen tränger igenom och färgen du har ifrån oss bleknar av och din riktig bränna träder fram.

  • Kan jag spraya mig som gravid eller ammande?

Ja, vätskorna är ekologiska (socker-baserade) och lägger sig endast under första hudlagret, inget som är farligt. Och bra för gravida att slippa hudförändringar som solen kan ge. Ammande rekommenderas att använda en överdel (bh/bikini) så att doften av "mamma" finns kvar vid matning. Kan även vara en fördel att välja en snabb-färg så att du hinner duscha av dig överflödig färg innan din bebis ska äta.

  • Kan jag träna efter min spraytan?

Nej, inte så länge färgen ligger kvar på huden. När du svettas rinner färgen. Så snart du duschat av överflödig färg enligt rekommenderade timmar kan du leva som vanligt.

  • Kan jag gå tillbaka till arbetet efter en Spraytan?

Ja, den viktigaste delen att tänka på efter din behandling är att kunna duscha efter rekommenderad tid och att inte ha någon form av vätska på kroppen så länge överflödig färg sitter kvar. Vi har vätskor att duscha av allt ifrån 1h-8h.

Vi hjälper dig att välja den färg du vill uppnå och som passar dagens schema.

  • Spraytan vid regniga/snöiga dagar!

Ta med paraply så att du inte blir blöt när du går ifrån salongen med spraytan-vätska på kroppen. Annars finns det risk att färgen rinner.

  • Vad ska jag ha på mig under behandlingen?

Du väljer själv, trosor/kalsonger, bikini eller baddräkt, du kommer att få solränder så de flesta använder endast trosor/kalsonger. Ta det du känner dig bekväm i.

  • Hur länge sitter färgen?

Ca 5-10 dagar. Det beror på din egen hud och om du väljer ljus eller mörk färg. Mörkare färger har fler dagar på sig att blekna innan du har din egen hudfärg igen. Hur du tar hand om din hud efter är också avgörande, om du återfuktar eller inte.

  • Färgar vätskan av sig på kläderna?

Ja den överflödiga färgen kladdar av sig en del men går enkelt bort i tvätten. Välj mörka lösa kläder när du kommer och luta dig inte mot ljusa möbler innan du duschat av