Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Välkommen!


Vi är stolta över att kunna fortsätta erbjuda er en Spraytan produkt som levererar i toppklass!

Läs nedanför om produkterna och fördjupa dina egna kunskaper om bästa resultatet för ett perfekt Glow i sommar!


Salongens öppettider Mån-Fre 8:30-15:30

Slaggatan 15, Falun

TANREVEL är ett svenskt varumärke som grundades 2018 och är specialiserade på innovation inom brun utan sol segmentet. Upplev själv hur Tanrevels ångbaserade teknologi tillsammans med vår veganska vätska kan ta din brun utan sol rutin till nästa nivå!

Tanrevel PRO 1299kr  (NYHET)

är den nya och förbättrade versionen av Tanrevel One för hemma användning. På bara 15 sekunder så kan du få en naturlig och gyllenbrun bränna som är direktverkande och fortsätter utvecklas under timmar. Ja du hörde rätt - på 15 sekunder.

Formulan är vegansk och special anpassad till maskinen som med sitt enastående tryck ger dig möjligheten att styra intensiteten beroende på hur många lager du använder.

Tanrevel Pro kommer i ett kit tillsammans med en påfyllning som passar för alla hudtyper. Maskinen är ”One of its kind” på marknaden och tar din brun utan sol rutin till en helt ny nivå.

Fungerar för både kroppen och ansiktet

Naturligt resultat på bara 15 sekunder

Du bestämmer intensiteten

100% Vegansk

Enastående tryck som enbart går att jämföra med spraytan på salong.

Innan användning:

Vi rekommenderar att du exfolierar huden innan användning av Tanrevel för att få ett så jämnt resultat som möjligt utav din spray tan upplevelse.

Applicera inte några oljebaserade produkter innan användning då dessa kan skära sig med det aktiva ämnet DHA som ej får fäste.

Applicera sedan på rengjord hy.

Användning:

Steg 1: Fyll på maskinen.

Steg 2: Spraya med långsamma rörelser med 20cm avstånd från huden. Ansiktet tar cirka 15 sekunder för att få ett jämnt och gyllene lyster.

USB kabel ingår.

150 ml

Tanrevel One 799kr (Första utgåvan)

 är en spraytan i pocketformat och unik av sitt slag för den som önskar att njuta av en gyllenbrun look året om. Tanrevels använder sig utav ångbaserad ultraljudsteknologi vilket gör att du enkelt får en jämn och fläckfri bränna.

Startkitet innehåller maskin, påfyllning utav färg samt en laddare. Färgen passar dig oavsett om du har ljus eller mörk hy och kommer få dig att se naturligt brun ut oavsett. Formulan är även anpassad för dig med känslig hud då den är 100% vegansk. Vid första användningen så använder du Tanrevel i 1-2 minuter efter det så räcker det med att fylla på i 30-40 sekunder varannan dag för bästa resultat.

Användning:

1. Fyll på din tanrevel med vätska i behållaren på baksidan.

2. DRA NER LOCKET

Tanrevel fungerar utmärkt både morgon och kväll! Håll maskinen vertikalt och dra ner locket, rör i långsamma rörelser. Blunda när du sprayar.

3. HÅLL RÄTT AVSTÅND

Ha ett avstånd på 10-15 cm från ditt ansikte. Spraya från ena kinden till den andra och följ ett U-mönster, spraya sedan T-zonen (pannan, näsa).

4. VÄNTA 2-3 MIN, SPRAYA IGEN Låt färgen sätta sig i 2-3 minuter och upprepa sedan proceduren en gång till för att bygga en bra grundbränna. Du kan sedan välja själv hur ofta du vill spraya beroende på hur brun du vill vara.

Det tar 30-60 minuter för färgen att utvecklas sedan fortsätter den att utvecklas i upp till 6 timmar. Undvik att sminka dig direkt efter.